Clean Interior Design at Abbots Way House

The Abbots Way House situated at rural location on the south coast of England. This house has beautiful interior dominated in white. The walls continues through the plot, to link a further a separate office and gym space at the bottom of the garden. These dividing walls create four separate garden experiences, the first of which being the entrance space.

The second is a calm pebbled Japanese herb garden to the rear of the house linking the separate office. The third is a private enclosed wooded space dedicated to the kitchen and master bedroom above. The fourth, is a large open expanse of tropical plants and lawn reaching down to the lake, reflecting the open plan living space that looks over it.





A white box, sat on top of the axial walls, gives the upper sleeping floor a light weight image and appears to be floating above the stone axes. It contains the five bedrooms, all with large glazed areas. This provides beautiful tree top views of the lake and surrounding woodland, creating a sense of being nestled amongst the tree canopy whilst lying in bed. [Architects : AR Design Studio]

Blog, Updated at: 7:26 PM

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.