CS House by Pitagoras


The CS House was designed by Pitagoras Architects. This house addorsed to the land, with the objective of defeating its accentuated slope. This building embodies distinct programmatic subject matter, which is organized vertically. One of the architectural projects objectives is to establish connections between the building and its surroundings, between its interior and exterior spaces. All floors are contemplated with covered or uncovered verandas and patios that are closed off or open to the landscape, creating variable possibilities of inhabiting spaces, taking advantage of the light and scenery that change with the different seasons. Thus, the dense white volume acquires, with its large openings and differentiating materials, contrasting hollows.




Blog, Updated at: 5:10 AM

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.